Voor vragen of informatie:

Doe jij mee met Wijkspeeltuin De Boog?

Alleen door gezamenlijke betrokkenheid blijft De Boog ook in de toekomst een heerlijke plek voor jong en oud. Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste mensen die af en toe een handje willen helpen.

 

Groengroep

Het achterste deel van de speeltuin is in 2015 opnieuw groen ingericht. Sinds september 2016 heeft Stichting Wijkspeeltuin De Boog het groenbeheer van de speeltuin overgenomen van de gemeente Utrecht. En daar zijn we erg blij mee! Pieter Wagenborg van Tuinwijzer Wagenborg coördineert sindsdien officieel het groenbeheer in de speeltuin.

Vier keer per jaar organiseren we een ‘groenmiddag’ (klik hier voor de data) waarop iedereen welkom is om (grote) groen-klussen aan te pakken. Daarnaast zal Pieter, samen met buurtbewoners, doorlopend zorgen voor een frisgroene speeltuin. Alle hulp is welkom en er is meer ruimte voor ieders inbreng!

Dus:

Meedoen met de Groengroep? Laat het ons weten via groen@wijkspeeltuindeboog.nl.

 

Activiteiten

Het zou fantastisch zijn als er nog meer leuke activiteiten plaatsvinden in De Boog. Dus heb je altijd al een stoepkrijt-wedstrijd, voorleesmiddag of een rommelmarkt willen organiseren? Laar het ons dan weten, want het kan in De Boog! Mail  naar info@wijkspeeltuindeboog.nl.

 

Hulp of ideeën

Maar ook andere hulp, suggesties en creatieve ideeën zijn welkom! Dus lijkt het je leuk om mee te doen? Stuur ons dan een bericht via info@wijkspeeltuindeboog.nl.
Gerealiseerd door Mart Zonneveld