Voor vragen of informatie:

Stichting Wijkspeeltuin De Boog

 

Speeltuinmedewerkers

Met ingang van januari 2018 heeft De Boog het sociaal beheer van de speeltuin van de gemeente Utrecht overgenomen. Speeltuinmedewerkers werkzaam in De Boog zorgen voor het dagelijks beheer van de speeltuin. De Boog en haar bezoekers zijn bij hen in goede handen: ze houden een oogje in het zeil als er gespeeld wordt, ze doen kleinschalig onderhoud en ze organiseren bovendien tal van leuke activiteiten.

Het bestuur

Sinds september 2014 heeft De Boog in de Utrechtse Dichterswijk een eigen bestuur. De vrijwillige bestuursleden zetten zich in voor een gezonde en gezellige speeltuin, nu en in de toekomst. Ze behartigen de belangen van de speeltuin en stemmen ontwikkelingen in en om de speeltuin af met belanghebbenden (stakeholders) van De Boog, zoals omwonenden, BSO K&M Kind & Co, de Utrechtse Vastgoed Organisatie (UVO) en de gemeente Utrecht.

Het bestuur bestaat uit:

Marco van Gent, voorzitter
Eva van Ingen, secretaris
Ruben de Groot, penningmeester

Spreek de speeltuinmedewerkers en/of de bestuursleden gerust aan in de speeltuin. Heb je vragen, opmerkingen of ideeën? Laat het ons dan weten via info@wijkspeeltuindeboog.nl of neem direct contact op via: 06 -36 05 66 45.


Groengroep

Pieter Wagenborg van Tuinwijzer Wagenborg is de vaste tuinman in de speeltuin. Groencoördinator Margritte en Pieter organiseren vier keer per jaar een ‘groendag’ waarop iedereen welkom is om (grote) groen-klussen aan te pakken. Daarnaast zal Pieter, samen met buurtbewoners, doorlopend zorgen voor een frisgroene speeltuin. Alle hulp is welkom en er is meer ruimte voor ieders inbreng! Sluit jij graag aan bij de Groengroep? Laat het ons weten via groen@wijkspeeltuindeboog.nl.

Activiteiten

Heb je een leuk idee voor een nieuwe activiteit of een verzoek? Of wil je meehelpen met het organiseren van een activiteit? Laat het dan weten via info@wijkspeeltuindeboog.nl.

 
Gerealiseerd door Mart Zonneveld