Voor vragen of informatie:

Donaties

Binnenkort komt hier meer informatie te staan over Donaties ten gunste van Stichting Wijkspeeltuin De Boog.

Sponsors

Wijkspeeltuin De Boog wordt door een aantal bedrijven gesponsord. Structureel of eenmalig; uiteraard zijn we blij met alle hulp in iedere vorm. En voor onze sponsoren bieden we de unieke gelegenheid om aan al onze bezoekers te laten zien dat ze De Boog – en daarmee alle spelende kinderen – een warm hart toedragen.

Logo-initiatievenfonds

Het Initiatievenfonds is een fonds voor grote en kleine initiatieven in Utrecht. De gemeente wil met het geven van een bijdrage meer mensen stimuleren om zich vrijwillig in te zetten voor elkaar, de buurt, de wijk of de stad Utrecht. Wijkspeeltuin De Boog krijgt ondersteuning vanuit dit fonds.

 

De COOP supermarkt, en dan met name het filiaal aan de Croeselaan, voorziet ons zo nu en dan van heerlijk eten en drinken voor tijdens en na onze activiteiten. Daar zijn we de COOP super dankbaar voor. Want een activiteit is natuurlijk pas compleet met een gezond hapje en drankje.

 

De Rabobank steunde ons in 2015 via het Rabobank Stimuleringsfonds met een bijdrage van €4.500 voor een speelelement. Een fantastische bijdrage want dankzij het speeltoestel kon het achterste deel van De Boog verder worden ingericht. De Rabobank stimuleerde ons ‘groenplan om van speeltuin De Boog een nog groenere speelplaats te maken en zo het plezier van kinderen met natuur te vergroten.’ Reuze bedankt!

speelelement-RABO


ANBI

Wijkspeeltuin De Boog is een Algemeen nut beogende instelling (ANBI). Dat is bepaald door de Belastingdienst en betekent dat er bepaalde belastingvoordelen gelden voor donateurs die geld aan ons schenken of nalaten. Op deze manier stimuleert de Belastingdienst giften aan culturele ANBI’s.
Lees meer over de ANBI’s en de bijbehorende belastingvoordelen op de website van de Belastingdienst.

 

 

 

 
Gerealiseerd door Mart Zonneveld