Voor vragen of informatie:

Stichting Wijkspeeltuin De Boog

 

Sinds september 2014 heeft De Boog in de Utrechtse Dichterswijk een eigen bestuur. De vrijwillige bestuursleden zetten zich in voor een gezonde en gezellige speeltuin, nu en in de toekomst. Ze behartigen de belangen van de speeltuin en stemmen ontwikkelingen in en om de speeltuin af met belanghebbenden (stakeholders) van De Boog, zoals omwonenden, BSO K&M Kind & Co, de Utrechtse Vastgoed Organisatie (UVO) en de gemeente Utrecht.

Het bestuur bestaat uit:

Pleun Schaeffer, voorzitter
Eva van Ingen, secretaris
Ruben de Groot, penningmeester
Marco van Gent, algemeen bestuurslid

Spreek ons gerust aan in de speeltuin. Heb je vragen, opmerkingen of ideeën? Laat het ons dan weten via info@wijkspeeltuindeboog.nl.


Activiteitencommissie

Naast een bestuur heeft De Boog ook een activiteitencommissie. Heb je een leuk idee of een verzoek? Of wil je meehelpen met het organiseren van een activiteit? Laat het dan weten aan activiteitencoördinator Fayette Sweet via activiteiten@wijkspeeltuindeboog.nl.


Groengroep

Pieter Wagenborg van Tuinwijzer Wagenborg is groencoördinator in de speeltuin. Samen met Pieter organiseren we vier keer per jaar een ‘groendag’ waarop iedereen welkom is om (grote) groen-klussen aan te pakken. Daarnaast zal Pieter, samen met buurtbewoners, doorlopend zorgen voor een frisgroene speeltuin. Alle hulp is welkom en er is meer ruimte voor ieders inbreng! Sluit jij graag aan bij de Groengroep? Laat het ons weten via groen@wijkspeeltuindeboog.nl.


Jaarbericht

Als stichting met een ANBI-status zijn wij verplicht ieder jaar een Jaarbericht op te stellen. Download hier de:


ANBI

Wijkspeeltuin De Boog is een Algemeen nut beogende instelling (ANBI). Dat is bepaald door de Belastingdienst en betekent dat er bepaalde belastingvoordelen gelden voor donateurs die geld aan ons schenken of nalaten. Op deze manier stimuleert de Belastingdienst giften aan culturele ANBI’s.
Lees meer over de ANBI’s en de bijbehorende belastingvoordelen op de website van de Belastingdienst.


Gedragscode & Huishoudelijk reglement

Onze gedragscode en het huishoudelijk reglement zijn op aanvraag beschikbaar via info@wijkspeeltuindeboog.nl.
Gerealiseerd door Mart Zonneveld