Voor vragen of informatie:
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Feest! 65 jaar spelen in De Boog

6 juni 2015 @ 13:00 - 17:00

Gratis

Op zaterdagmiddag 6 juni tussen 13 en 17 uur is het dubbel feest! Want dit jaar bestaat De Boog 65 jaar én de nieuwe natuurlijke speelplek is af! Dat vieren we met een feestje voor en door de buurt. Iedereen is welkom en er is van alles te doen voor jong en oud. Dus zorg dat je erbij bent die dag!

65 jaar geleden speelden er voor het eerst kinderen in De Boog. Sindsdien is er altijd gespeeld al zag de speeltuin er door de jaren heen steeds een beetje anders uit. In de jaren ‘50 werd er vooral met bouwmaterialen gespeeld. En in de jaren ‘80 kwamen er dieren in de speeltuin. Nu, in 2015, kan iedereen er weer op een natuurlijk manier spelen: je mag in bomen klimmen, een hut bouwen en zelfs eten van de struiken.

Op 6 juni vieren we ook dat de nieuwe groene inrichting van De Boog – het Groenplan – klaar is. We hebben er de afgelopen maanden hard aan gewerkt en nu, net voor de zomer, is het af. Je hebt het vast al gezien: de randen van de speeltuin zijn groen en bloemrijk en op het (oude) basketbalveld zijn fruitbomen geplant. En er is een uitdagende speelplek gecreëerd voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Met veel klimmen en klauteren. De klimtoestellen worden half mei geplaatst en gekeurd.

Heb je de nieuwe plek nog niet gezien? Kom dan zeker even langs tijdens het feest op zaterdagmiddag 6 juni!

Programma

  • 13.00 uur: start feestelijkheden met taart, koffie en limonade
  • 14.00 uur: officiële opening door Circus Didom – spectaculaire inwijding van de nieuwe speelplek
  • doorlopend: workshops van Circus Didom en KunstKids, schminken, mega-zeepbellen blazen, groentekraam Tuinderij de Volle Grond en 65 Jaar De Boog in Beeld.
  • 17.00 uur: einde van het feest

Bekijk ook onze toffe video over de speeltuin.

Gegevens

Datum:
6 juni 2015
Tijd:
13:00 - 17:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Wijkspeeltuin De Boog
Merwedekade 128AGerealiseerd door Mart Zonneveld